Over Rgbstock.nl

Rgbstock is een vriendelijke community voor foto- enthousiastelingen. Iedereen met een passie voor fotografie en design is van harte welkom. Inschrijven is makkelijk en geheel gratis. Rgbstock.nl is gemaakt door een aantal enthousiaste fotografen. Onze visie is het om de beste gratis stockfoto site op het internet te maken. Wij zien het als ons doel om kwalitatief hoogstaande stock foto's ter beschikking te stellen aan hen die er niet voor kunnen kunnen of willen betalen.

De Rgbstock.nl Terms of Use en Image Licence zijn erg ruim. De medewerkers van Rgbstock zijn al jaren betrokken bij fotografie en andere creatieve uitingen op het internet.

Mensen van over de hele wereld zijn betrokken bij de ontwikkeling en onderhoud van deze site waarbij het onderstaande team een groot aantal uiteenlopende taken heeft.

Het team:
Jay (jazza) - site ontwerp en technische ontwikkeling   - Nederland
Lennie (lennie) - databaseontwerp- en ontwikkeling, serveronderhoud - Nederland
Lynne (weirdvis) - fotobeoordeling - Verenigd Koninkrijk
Steve (woodsy) - fotobeoordeling - Verenigd Koninkrijk
Marja (Zela) - fotobeoordeling - Nederland
Cris (crisderaud) - public relations - USA
Dez (xymonau) - tekstschrijver, algemene hulp - Australie
Dave (dlritter) - algemene hulp - USA
Gesine (Gesinek) - Vertalingen- Duitsland
Michal (Mzacha) - Vertalingen- Polen
Miguel (Saavem) - Vertalingen- Spanje

Rgbstock is volledig onafhankelijk en heeft geen verbinding met commerciële stock foto aanbieders. Het is onze doelstelling om onafhankelijk en vrij te blijven. Onze servers staan in Nederland (met dank aan perrit.nl), USA en Azië. De enige vorm van inkomsten is afkomstig van advertentieprogramma's van Google en anderen en wordt gebruikt om de onkosten van de site te vergoeden.

Rgbstock.com bestaat sinds januari 2010 en Rgbstock.nl is live sinds november 2013. Rgbstock maakt een explosieve groei door en momenteel zijn er al meer dan 89,000 grtis stock foto's beschikbaar.

Lichttafel . FAQ . contact . licentieovereenkomst . gebruiksovereenkomst . over . www.hqstock.com free stock photos totally free stock photos stock photos high quality free stock photos totally free stock photos totally free stock photos totally free stock images free stock images editors' pick alternative to sxc.hu Rgbstock blog and news
| English | Deutsch | Español | Polski | Português | Nederlands |
Shutterstock official partner of Rgbstock Saqurai AI official partner of Rgbstock